Radio online romanesc, emite din Cipru !

Abia ai venit in Cipru si nu cunosti pe nimeni? Esti de ceva timp aici dar ai vrea sa iti faci prieteni noi?
Atentie: nu este o rubrica de matrimoniale, ci in principal pentru legat amicitii.

Radio online romanesc, emite din Cipru !

Postby dj_bastos » Fri Feb 24, 2012 9:53 pm

Indiferent de cat de bine am fi, material vorbind, tot in strainatate ne aflam...adevarat ca acasa in Romania lucrurile stau foarte prost, dar la fel de adevarat ca si aici au inceput de cam multisor timp s-o ia razna cu munca si multe altele...Ehhh despre aste o sa vorbim intr-un post ulterior unde am cativa dinti :lol: impotriva a multe lucruri din vietile noastre. Acum vroiam doar sa anunt inceperea testelor la acest post de radio online (Radio Dj Bastos) si sa sper ca vom avea cat mai multi ascultatori in perioada pilot a radioului nostru. Speram in lansarea oficiala cu o grila de programe in scurt timp...dar am avea nevoie si de sugestiile voastre la e-mail dj_bastos.radio@yahoo.com sau simplu pe yahoo mess dj_bastos.radio . Asadar sa lasam toate grijile pentru cateva momente si sa ascultam muzica buna si vesela. Toate cele bune de la Dj Bastos si promit sa revin cu un post mai amplu. Bineinteles am sa dau si un link de ascultare http://djbastos.listen2myradio.com (momentan in urma unor teste a rezultat ca merge audio doar in Internet Explorer) sau mai simplu direct in winamp, vlc playere testate http://217.147.86.151:19226/listen.pls
Va multumesc anticipat!
Last edited by oblio on Sat Feb 25, 2012 9:41 am, edited 1 time in total.
Reason: BBcode

dj_bastos
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 24, 2012 8:32 pm

Re: Radio online romanesc, emite din Cipru !

Postby dj_bastos » Fri Feb 24, 2012 9:56 pm

Scuze de abia dupa post am vazut ca merge pe forum linkul direct...deci pentru cei ce nu stiu (nu o fac din ingamfare ci din nevoia de a avea ascultatori) da-ti select cu mouseul pe linkul dorit (cel de site sau cel de ascultare direct in winamp) si apoi paste in browserul pe care-l folositi.
Inca o data scuze si sper sa merite ...

dj_bastos
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 24, 2012 8:32 pm

Re: Radio online romanesc, emite din Cipru !

Postby dj_bastos » Sat Feb 25, 2012 5:29 pm

Mdaaaa sunt tare zapacit si grabit... deci merg si linkurile din forum...
Multumesc Administratorilor acestui forum pentru ca lasa link direct catre radioul meu...

dj_bastos
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 24, 2012 8:32 pm

Re: Radio online romanesc, emite din Cipru !

Postby dj_bastos » Mon Feb 27, 2012 7:43 pm

Am reusit sa pun destul de repede pe tapet un blog al radioului dar nu numai http://bastosradio.blog.com/archives/category/start/ de aici puteti accesa radioul dar scopul blogului nu este numai de a face legatura cu radioul ci de aduce o unda de lumina in vietile noastre, chiar daca acesta unda de lumina va fi uneori umbrita de stiri si comentarii ce ne vor pune pe ganduri este mai bine asa decat sa fugim de adevar...
In alta ordine de ideii fac apel la administratorii acestui site si la toti cei care inteleg unde vreau sa ma indrept...promovati http://bastosradio.blog.com/radiography/ si daca vreti si puteti alaturati-va sa facem front comun impotriva tuturor coplicatiilor vietii fiindca de altfel "Viata este foarte simpla numai ca noi o complicam sau ne lasam atrasi in complicatii..."
Va rog comentati aici si pe blog fiti activi si daca doriti sa facem echipa va astept pe id mess dj_bastos.radio . (tel. 00357/97694297) .

dj_bastos
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 24, 2012 8:32 pm

Re: Radio online romanesc, emite din Cipru !

Postby aniri » Mon May 14, 2012 1:56 pm

functioneaza la cineva??

aniri
 
Posts: 1
Joined: Mon May 14, 2012 11:57 am


Return to Haideti sa ne intalnim!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests