longbou wrote:pai eu nu vad utilitatea instalatiilor de pe masini daca nu exista pompe de alimentare.
eu am lucrat multi ani in Romania pe masini alimentate cu GPL, dar nu am alimentat niciodata din cisterna
nicola53 wrote:Pai utilitatea nu consta in existenta pompelor. Chestia cu" prostul nu stie ce spune" e foarte corecta domnule LONG BOU
E in regula,cer scuze pentru faptul ca nu ti-am multumit. Ai dat un raspuns scurt si la obiect lucru ce-mi place si poate-i explici tu domnului LONG... ca se poate merge cu o butelie de gaz si ca atunci cand circuli cu o masina cu un motor de 1,8 litri de nevoe nu de placere (adica cel putin 100km/zi ) se merita. Stii nu asi vrea sa creada ca am ceva cu el dar am vazut ca " se cam baga in seama"sa ma exprim mai delicat.ionut wrote:Nu sunt eu ...
nicola53 wrote: Ai dat un raspuns scurt si la obiect lucru ce-mi place si poate-i explici tu domnului LONG... ca se poate merge cu o butelie de gaz si ca atunci cand circuli cu o masina cu un motor de 1,8 litri de nevoe nu de placere (adica cel putin 100km/zi ) se merita. Stii nu asi vrea sa creada ca am ceva cu el dar am vazut ca " se cam baga in seama"sa ma exprim mai delicat.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests