Vei plana frumos printre nori...vei face abstractie de durerile de urechi mestecand o guma...
Chill out..va fi bine

realwahl wrote:WizzAr m-a lasat o data sa astept in aeroportul din Budapesta 3 ore
Danice wrote:Intre timp s-a modificat ora decolarii ne-au informat pe mail si s-au asigurat telefonic ca am receptionat mesajul
realwahl wrote:Aoleu sa moara capra ciprioiilor! Din experienta altora, va recomand se evitati MyAir. Motivul: anulari de curse si schimbari de orar foarte frecvente. Cu ei... e ca la piata-nu se ajunge-la mica intelegere
-daca vreu sa-mi iau bilet din Cipru indiferent de care tip unde ma duc ? o taraba ?, unu-l care-si vinde marfa pe ziare ? ceva ? cumva ?
-daca gasesc o oferta pe site sau i-au biletul din timp unde ma adresez in Cipru ca sa cer mai multe informatii stiind fiind ca la cursele low-cost nu exista notiunea de rezervare ? (se stia nu ? de aia trebuie sa ai bani la tine instantaneu)
-daca am bilet din Romania si am (Doamne fereste-ma) probleme de genul anularii cursei ca s-a mai intimplat prin Romania unde dau macar un telefon ?
mail.fpc wrote:nu te supara frate dar stim ce sunt cursele aeriene low-cost sau sa intelegem ca te-ai referit la romanasii care zboara pentru prima oara si culmea spre Cipru cu un avion obosit si fac oa! oa! ce misto!.
mail.fpc wrote:Te dai la fund ca toti romanii ca eu nu stiu de ce nu explici in detaliu cum ai luat biletul ala de 20e pentru ca sunt sigur ca era doar o promotie si ai platit imediat asa cum am mai zis si anterior dar nu dai nici un fel de detalii la fel ca totii romanii inflexibili si anume pe ce destinatie era cit a costat real si pe ce durata era ca asa pot sa arunc si eu petarde cu linkuri la alte companii low-cost care ofera curse la 1$ dar tu ce crezi ca biletul costa chiar 1$. Sa ne dumirim si noi pai nu ?
mail.fpc wrote:EasyJet mi se pare si mie printre cea mai mare companie europeana de low-cost cu avioane acceptabile...
mail.fpc wrote:(easyjet) ... mi se pare ciudat ca nu are nici o cursa spre Cipru desi citva turisti babalici din Anglia mai sunt pe aicea sau poate ca nu renteaza o cursa asa lunga.
mail.fpc wrote:Pai nu i-ti dai chiar tu la gioale ca eu nu am zis nimica pozitiv despre MyAir...
mail.fpc wrote:nu explici si locul unde aterizeaza ca este o uriasa diferenta intre Roma-Fiummicino (parca asa se scrie) si Roma-Cianmpino (corect scris?) Asa ca nu-i mai invata pe romanasi cu Baneasa (ca peste citiva ani aeroportul va fi doar cargo,militar,vip,etc ca deja se lucreaza la extinderea Otopeniului plus ca se va face altul ca vezi ca la Brasov deja lucreaza) sau Larnaka ca nicaieri in lume low-costurile nu sunt linga oras cu exceptia culmea a Ciprului (oricum ce mare metropola este Larnaka ca mai tare e Ploiesti-u de exemplu
).
mail.fpc wrote:Revenind la subiect nu vreau sa fiu arogant ... dar ma irita sa vad romani nesimtiti care au zburat numai cu BlueAir si care zic...
realwahl wrote:Nu ma indoiesc de faptul ca majoritata intelege sensul cuvintelor low si cost
realwahl wrote:Nu am nimic de ascuns
am crezut din postul tau ca te refereai la cursele spre insula si nu la celelate zborurime was wrote:Te dai la fund ca toti romanii ca eu nu stiu de ce nu explici in detaliu cum ai luat biletul ala de 20e pentru ca sunt sigur ca era doar o promotie si ai platit imediat asa cum am mai zis si anterior dar nu dai nici un fel de detalii la fel ca totii romanii inflexibili si anume pe ce destinatie era cit a costat real si pe ce durata era ca asa pot sa arunc si eu petarde cu linkuri la alte companii low-cost care ofera curse la 1$ dar tu ce crezi ca biletul costa chiar 1$. Sa ne dumirim si noi pai nu ?
-daca vreu sa-mi iau bilet din Cipru indiferent de care tip unde ma duc ? o taraba ?, unu-l care-si vinde marfa pe ziare ? ceva ? cumva ?
-daca gasesc o oferta pe site sau i-au biletul din timp unde ma adresez in Cipru ca sa cer mai multe informatii stiind fiind ca la cursele low-cost nu exista notiunea de rezervare ? (se stia nu ? de aia trebuie sa ai bani la tine instantaneu)
-daca am bilet din Romania si am (Doamne fereste-ma) probleme de genul anularii cursei ca s-a mai intimplat prin Romania unde dau macar un telefon ?
ce pot sa zic dicit ca "io no vore che me incontra con tu un altra volta pero" (am zis si scris bine?you was wrote:Scuze sefu', daca nu te deranjeaza... am vrea si noi sa traim pe langa tine si sa avem propriile opinii si bucurii. Se poate?
mail.fpc wrote:Mi se pare nitel ca ne-am indepartat de subiect fapt ce ma determina sa nu mai scriu legat de acest topic daca se continua asa. Nu ma deranjeaza tonul si nici atacurile cu pomodorii ci doar faptul ca era vorba de low-cost Romania-Cipru parca initial nu (asta ca sa fie asa mai clar)
...am crezut din postul tau ca te refereai la cursele spre insula si nu la celelate zboruri
mail.fpc wrote:Si mie i-mi pare rau ca nu sunt intr-o competitie pentru a demonstra ca low-cost-urile sunt bune si nici nu sunt procurorul liniilor comerciale de cursa lunga pentru a demonstra ca astea mici nu sunt ca-lumea si ca in orice situatie exista parti bune si parti rele eu din nefericire le-am subliniat doar pe cele rele si uite ce s-a intimplat.
mail.fpc wrote:vreau si eu sa traiesc si sa am bucuriile si mai ales opiniile mele ... ca de aia este forum. Se poate?
mail.fpc wrote:Multumiri inca o data (poate n-ai vazut) pentru http://www.LowCostRoutes.com ca merita.
Acestea fiind spuse remarcile au fost doar pentru mine insami a-mi reaminti pestea ani cum calatoream
nu de alta dar CyprusAirlines nu mai este iar Taromul nu mai reprezinta 2-3 salarii pentru un dus acasa
P.S.se stie ca nu am sa raspund romanasilor de cartier care n-au bani sa-si platesca parcarea in Larnaca si care-mi zic ce fac cu hamacul la akrotiri ca englezoi nu mai sunt de mult in cazan ca vine vodka aicea si trebuie sa te dai pontic daca vrei job
Return to Arhiva mesaje vechi: 2005-2010
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest