loc de munca

Aceste mesaje vor fi mutate in curand in categoriile potrivite.

Moderator: compy

loc de munca

Postby al3xn01 » Thu Oct 28, 2010 3:49 pm

Am varsta de 20 ani, as dori un loc de munca in orice parte, sunt din romania, dar daca sar ivi ceva a doua zi as putea veni acolo. Am terminat numai ce liceul colegiul dobrogean spiru haret sectia informatica, facultate nam avut posibilitate sa merg si as dori daca ar fi vreun post de munca. Stiu foarte bine sa lucrez cu calculator, devirusari, formatari , instalari windows, etc.. da locu de munca ca orice ar fi bine venit. Va multumesc si daca e astept un raspuns.

al3xn01
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 28, 2010 2:50 pm

Re: loc de munca

Postby bogdanbf » Thu Oct 28, 2010 3:59 pm

i l-as lasa lui SPF, dar pe asta totusi il iau eu.

Stimabile, ai terminat liceul sau ai si absolvit? Traducere: adica ai luat bac-ul? Dupa felul jalnic in care scrii nu s-ar zice. Nu stii cand se pun cratimele, virgulele, nu stii sa ordonezi cuvintele in propozitie, faci cacofonii, nu stii sa articulezi corect cuvintele.

Cat despre intrebarea ta, te-as ruga sa fii atent aici: In Cipru NU umbla cainii cu covrigi in coada, iar vremurile bune de alta data sunt demult apuse! (Traducere: frate, nu mai e cea fost ca cand am venit eu era mai bine da sau dus toate la vale).
Blog de emigrant in Cipru

Ubi bene, ibi patria!

User avatar
bogdanbf
Active
 
Posts: 837
Joined: Mon May 25, 2009 11:30 am
Location: Limasol

Re: loc de munca

Postby schwarzkopf » Thu Oct 28, 2010 4:06 pm

al3xn01, e mai bine pt. tine sa ramai in romania si sa te specializezi pe un domeniu, pt ca formatari, instalari windows sau devirusari, stie multa lume si nu cred ca vreodata cineva o sa-ti ofere un loc de munca doar pentru ca stii asa ceva
fa un curs ceva prin tara, de ospatarie, de tamplarie, de orice...specializeaza-te in ceva pentru viitorul tau pt. ca e plina lumea de oameni care stiu "cate putin din orice" si oamenii astia nu sunt absolut deloc cautati
eu am terminat facultatea, turism geografie, cu diplome si prostii si lucrez ca barman in cipru, deci iti poti face o parere cam cum e situatia
si pune mana pe`o carte de gramatica, macar s`o scuturi de praf ...succes !
Poti scoate romanul din romania, dar nu si romania din roman.

schwarzkopf
Active
 
Posts: 145
Joined: Tue Nov 24, 2009 12:48 pm

Re: loc de munca

Postby al3xn01 » Thu Oct 28, 2010 4:24 pm

Unde erau profesorii de romana, vai si cand zici am absolvit (inseamna pt cine nu stie ca ai terminat) , am luat bacalaureatu si imi cer scuze daca v-am deranjat am vrut daca cumva e cineva binevoitor sa ma ajute bine, daca nu nu. Stiu sa vorbesc lb. engleza la nivel conversational, am si diploma de ospatar. Eu doresc daca e sa stiti vreun post , ca orice lucrator si in constructii in orice domeniu. Multumesc si imi cer scuze "profesorilor de romana" care mau corectat.

al3xn01
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 28, 2010 2:50 pm

Re: loc de munca

Postby bizkitt » Thu Oct 28, 2010 5:01 pm

bogdane "ca cand" a fost intentionat nu? :D hehehehe
al3xn01 avem pe forum 2-3 oameni asa mai exigenti dar intr-un fel au dreptate trebuia sa fi mai atent la ce scrii totusi cauti un job in domeniul IT si nu in constructii. Acum in Cipru este greu de gasit un job in domeniul cautat de tine, sunt muti romani aici deja care au aceleasi conostinte ca tine si au avantajul de a sti putina greaca ceea ce conteaza mult la gasirea unui job. Daca chiar nu ai incotro incerca sa vii anul viitor de sezon si sa lucrezi in orice domeniu dupa care poti sa-ti cauti un job in IT. In timpul liber mai cauta pe acest forum informatii legate de joburi sa-ti formezi o idee, sunt multe topicuri pe aceasta tema.
If you think experts are expensive wait until you see how much amateurs will cost you.

User avatar
bizkitt
Active
 
Posts: 522
Joined: Fri Aug 24, 2007 9:11 pm
Location: cyprus limassol

Re: loc de munca

Postby schwarzkopf » Thu Oct 28, 2010 6:05 pm

@al3xn01, din punctul tau de vedere , o persoana care vorbeste si scrie corect in limba romana, nu are cum sa fie altceva decat un profesor de limba romana?
:) daca da, atunci bine !
Poti scoate romanul din romania, dar nu si romania din roman.

schwarzkopf
Active
 
Posts: 145
Joined: Tue Nov 24, 2009 12:48 pm

Re: loc de munca

Postby longbou » Fri Oct 29, 2010 12:30 am

al3xn01 wrote:Unde erau profesorii de romana, vai si cand zici am absolvit (inseamna pt cine nu stie ca ai terminat) , am luat bacalaureatu si imi cer scuze daca v-am deranjat am vrut daca cumva e cineva binevoitor sa ma ajute bine, daca nu nu. Stiu sa vorbesc lb. engleza la nivel conversational, am si diploma de ospatar. Eu doresc daca e sa stiti vreun post , ca orice lucrator si in constructii in orice domeniu. Multumesc si imi cer scuze "profesorilor de romana" care mau corectat.


nu este vorba de profesori aici
prin greselile de ortografie si prin modul incoerent de a te exprima l-ai facut pe Bogdan sa se intrebe daca ai luat bac-ul
si... printre altele nu e cazul sa te arati deranjat ca te-a corectat cineva (pe buna dreptate de altfel) si sa fi ironic, nefiind intr-o situatie potrivita (esti nou pe forum, soliciti ajutor, etc)

in fine, revenind on topic
este foarte greu sa gasesti ceva de munca fiind in Romania.
sunt foarte multi care nu au de munca din cei care sunt aici, si aici daca ii spui unui patron ca ai pe cineva care cauta de munca si el are nevoie, spune:
cheama-l maine sa-l vad!
cand ii spui ca respectivul e in tara el iti spune:
pana vine din Romania eu am 10 romani la poarta...

asa ca...., mai gandeste-te
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

longbou
Active
 
Posts: 634
Joined: Thu Aug 20, 2009 3:43 am
Location: Latsia - Nicosia


Return to Arhiva mesaje vechi: 2005-2010

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron