Am tot citit topicurile de pe forum, dar parca niciunul nu imi raspunde la problemele mele.
In iunie 2013 am sa vin pentru 10 zile in Cipru. Aterizez la Larnaca dimineata, apoi a doua zi am sa fiu 4 zile in Limassol la o conferinta. Restul zilelor pana la plecare eu vroiam sa profit de ocazie sa vizitez si insula locuind prin campinguri. Dar de ieri incepand am avut deja cateva socuri incepandu-mi documentarea despre aceasta vacanta profesionala:
1) nu pot trece cu o masina inchiriata in partea turca ... ok, renunt sa vizitez partea aia, ma multumesc numai cu Nicosia ca pieton ...
2) nu prea sunt campinguri ........ doar 5 campinguri pe toata insula ?! De stat la hotel n-am bani !

3) si ce ma sperie cel mai rau: masina inchiriata va fi cu volanul pe dreapta si trebe' sa circul pe stanga drumului. Am eu permis in Romania si circul fara probleme in oras, da sa ma pui pe invers este o telenovela ... cel putin asa o percep eu acuma !

4) Am cautat pe http://www.carrentals.co.uk si mi-a dat ca o masina 10 zile ar fi in jur de 160 euro. Asta este pretul final final sau ma trezesc ca mai se tot adauga pana ies la nu stiu cat ?! Am inteles ca sunt si drumuri unde nu te poti baga decat cu 4x4 si ca afli ca nu mai poate inainta masina decat la jumatatea drumului ? Este ok sa inchiriez o masina clasa economic, sau ma trezesc ca raman cu ea in drum ?! Chiar nu as vrea sa raman in drum ca nu ma pricep la mecanica masinilor !

Cam astea ar fi intrebarile care ma sacaie cel mai tare ...deh, nu am mai condus niciodata pe stanga !

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
I.