Draga Clau,
Sorry, I ment YOU'RE MY LADY
ionut wrote:Reawahl,
Am plecat din RO pentru a strange bani ptr. un apartament avand in vedere
ca situatia bancara era foarte volatila in RO pe aceea vreme,
multe falimente bancare, dobanzi foarte mari.
Nu spun, aveam un salariu mare pe atunci dar cand inflatia de-abia scazuse sub 3 cifre ...
Intrebarea mea este daca ai avea salariul de 1000€ ai mai pleca din Romania?
Nu cat cistigi acum si daca te-ai intoarce la acelasi salariu in RO.
bogdanbf wrote:Ce falimente bancare au fost in Romania in ultimii 10 ani? Cand vreodata in ultimii 10 ani inflatia a fost compusa din 3 cifre(peste 100%)?
Raspunsul la intrebarea ta e urmatorul: Eu si cu sotia castigam impreuna peste 2000 de euro in Romania si totusi am decis sa plecam. Deci DA. De ce? Pentru ca din Cipru vom pleca in alta tara si experienta de aici e un atu important in CV. De ce totusi in alta tara decat Romania? Pentru ca vreau sa nu mai vad oameni crispati si frustrati, pentru ca vreau sa vad oameni care au chipuri luminoase, pentru ca nu vreau sa mai vad mizerie si umilinta, pentru ca vreau sa ii ofer copilului meu un mediu curat in care sa se dezvolte si sa isi dezvolte aptitudinile. Si multe multe altele...
ionut wrote:Draga bogdanbf
Pacatul romanului este ca are memoria scurta.
...
Apropo de explicatia ta ca venirea in Cipru da bine la CV in momentul in care vei aplica la o slujba in alta tara mi se pare unul din cele mai stupide motive, doar daca nu vei aplica intr-o tara Commonwealth - Coasta de aur, Tuvalu, Nigeria ...
Ca ai plecat ca vrei sa vezi oameni cu chipuri luminoase, fara mizerie si umilinta si ai ajuns unde?
In Cipru? In tara in care presedintele in persoana da dispozitia depozitarii a 98 de containere cu explozibil, in soare,
langa cel mai important punct strategic al tarii?
Ma faci sa rad ... amar ...
Ce oameni bogati trebuie sa fie bastinasii acestei insule daca au ca mana de lucru ieftina imigranti care
in tara lor castigau 1000€ fiecare!
Return to Piata muncii in Cipru
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest