Ce bine e cu binele.

Idei, propuneri, sugestii si reclamatii!

Ce bine e cu binele.

Postby schwarzkopf » Fri Feb 25, 2011 2:48 pm

Postase-m si eu un reply la topicul "Somaj". Un fel de deznodamant al experientei pe care am avut-o cu somajul in Cipru. A fost sters.
Ok, nici nu am sa incerc sa deslusesc rationamentele demne de locul 1 in legile roboticii asimoviene. Am inteles, ne inchinam toti de 5 ori pe zi la fel ca fratii nostrii musulmani, la regulament.
Probabil, am incalcat o regula grava de care naivul de mine nu avea habar si totusi, iata, reusea sa supravietuiasca. Nu suntem totusi putin cam exagerati in tot? Pornind cu diversii useri care ataca tot ce prind nou pe forum in ideea de a-si reconfirma statutul de "zeu al ciprului" si terminand cu diversi moderatori care prin excesul de zel opresc orice discutie mai interesanta si care ar avea o finalitate constructiva , pe motiv ca incalca o regula sau alta. Eu cred ca unii se iau prea in serios.
Dar poate am si alta treaba..
Poti scoate romanul din romania, dar nu si romania din roman.

schwarzkopf
Active
 
Posts: 145
Joined: Tue Nov 24, 2009 12:48 pm

Re: Ce bine e cu binele.

Postby oblio » Sat Feb 26, 2011 12:49 pm

E vorba doar de o editare (pentru fluenta topicului) sau ai scris mai multe AICI?
schwarzkopf wrote:............
.................
UPDATE 24/02/2011: Am primit primul cec la o luna dupa ce am aplicat pentru somaj iar al doilea la 2.5 luni dupa primul cec. Deci nu poti conta pe banii de pe somaj dat fiind faptul ca nu stii cand iti vine cecul sau cat anume iti vine. Mie mi-a venit in medie cam 300 euro pe luna .

oblio
Super Moderator
 
Posts: 256
Joined: Fri Dec 08, 2006 5:08 am

Re: Ce bine e cu binele.

Postby realwahl » Sat Feb 26, 2011 11:21 pm

Eu am editat acel topic, deoarece noile informatii oferite de tine erau mult mai utile imediat dupa mesajul tau anterior. Deznodamantul experientei avute de tine este mult mai util acolo, decat dupa alte 10 mesaje.

Regulamentul exista pentru ca la un momentdat a fost necesar! A fost supus dezbaterii, si abia dupa aceea a intrat in vigoare. Oricine poate propune oricand modificari/imbunatatiri ale regulamentului, deoarece orice regulament trebuie sa reprezinte punctul de vedere al oamenilor carora li se aplica. Ai vreo propunere concreta de imbunatatire a regulamentului?

Pentru 99% dintre membrii forumului, regulamentul este total inutil (il respecta pentru ca sunt civilizati si au bun simt). Insa, ce ai face tu cu restul de 1% daca ai fi administrator/moderator al unui blog?
Be the change you wish to see in the world. (Mahatma Ghandi)

User avatar
realwahl
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Sun May 08, 2005 1:21 pm
Location: Cyprus


Return to Sugestii si reclamatii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron