Mi-as fi dorit sa intalnesc un roman ca tine cu care sa pot bea o bere.
Nu stiu cum se intampla(poate sunt eu ghinionist) dar eu in viata de zi cu zi, cand ma intalnesc cu romani (supermarket,trafic,strada etc) imi doresc sa nu inteleg romana. Nu am intalnit in 3 ani , niciun roman cu care as putea avea ceva in comun...cu care sa pot discuta ceva serios, am doar prieteni din alte tari. Parca toata pleava Romaniei a ajuns in Cipru.
Recunoasteti personajul?: pantofi sport(adidas/nike/puma) , blugi prespalati cu mii de fermoare si lanturi plus curea cu cap de leu, tricou mulat lucios la care se adauga un aer de suficienta exasperant plus o limba romana de care si marean vanghelie s-ar rusina , chinuita pe deasupra cu si mai exasperantele "re" si "daxi".
Daca e ceva de care romanii dornici sa vina, ar trebui avertizati, nu sunt cipriotii sau conditiile de munca de aici, ci este romanul din cipru - Analfabetul care primeste un dram de putere + niste bani , si se crede stapanul universului. Vanzatoarea de la non stop care daca realizeaza ca esti roman, te trateaza de parca tu ai lucra pentru ea.
Johnny Keoni, uita ca ai avut experienta asta si bucura-te de faptul ca ai plecat de aici. Doar cand ai impresia ca treci prim momente grele, aminteste-ti de cipru iar. Problemele or sa para mici instant