Va salut pe toti cei ce participati la intretinerea acestui forum. Felicitari!
Este pentru prima data in viata mea de roman, cand vad cu ochii mei, cum oameni (romani) care nu se cunosc fizic, se ajuta cu atata bunavointa.
Vreau sa va spun ca eu familia mea a decis ca anul viitor,dupa ce termina fata noastra liceul, sa venim in Cipru.
Alegerea acestei tari am luat-o dupa ce niste prieteni dragi s-au stabilit acolo si ne-au vorbit in termeni foarte frumosi despre aceasta tara.
Ne-am zis: decat sa ne irosim restul vietii noastre si vietile copiilor nostrii intr-o tara fara viitor, mai bine ne incercam norocul in alta parte.
Asta este pe scurt povestea noastra.
Dorim sa ne deschidem o cafenea, in care sa servim in afara de ceai, cafea, etc. si diverse alte specialitati pe care noi romanii, obisnuim sa le facem in casa (le voi pregati eu).
Intrebarea mea este: ce formalitati trebuie indeplinite pentru realizarea aceasta?
Vrem sa cumparam un local, dar ne trebuie o firma. Exista avocati, contabili sau firme specializate pentru asa ceva?
Ne trebuie cetatenie sau numai drept de rezidenta?
Foarte important, am prefera o zona turistica, dar nu o batem in cuie.
Daca are cineva cunostinta despre acest subiect, va rog luminati-ma. Si niste adrese de mail de la agentii imobiliare, daca se poate.
Astept cu interes raspunsurile voastre.
Va doresc sa fiti sanatosi cu totii si va doresc numai bine si va multumesc pentru ajutor.